Download gratis hoofdstukken van mijn boek

Keep the good, ditch the bad. Er is meer dan scheiden of blijven.

Kan jouw relatie ook wel een zetje in de goede richting gebruiken? Lees gratis de eerste twee hoofdstukken van het boek.

Wat zeggen lezers?

Ik wilde dat ik het eerder had gelezen. We hebben het goed gedaan en nog steeds, maar het kon nog beter. Susanne schrijft informeel en dat vind ik wel lekker. Daarmee is ze minder een therapeut en meer een wijze, lieve lotgenoot. Haar verhalen bieden troost en mooie inzichten.
Aukje, tekstschrijver, Amsterdam

Ik denk dat iedereen het boek kan gebruiken. Zelfs als je in je relatie alleen maar kleine irritaties of oneffenheden hebt. Het is heel verhelderend en licht, terwijl het een lastig thema aanraakt.
Sanne, HR Manager, Maastricht

Wat een onderzoek heeft Susanne gedaan. Wat een volharding om dit alles te beschrijven en wat een openheid om haar thuissituatie als leidraad te nemen. Dit boek gaat veel mensen hoop en handvatten geven. Anderen een nieuw perspectief voorhouden door dit boek te schrijven, hen bemoedigen, dat is wat liefde is 😉
Mieke, kindertherapeut, Den Bosch

Het boek triggert me direct enorm en ik wil verder lezen, en geloof me, voor iemand die zo weinig boeken echt boeiend vindt zegt dat wel iets…Ik vind het echt heel mooi en pakkend tot nu toe.
Joes, hoofd bedrijfsadvies, Amersfoort